Kuhinjski Krpu za čišćenje mikrovlakana HONJAN, 8 komada Veličine 12×12, Čvrste upijajući Kuhinjski Ručnici, bez dlačica Bez mirisa za čišćenje kuće(Zelena)

Kuhinjski Krpu za čišćenje mikrovlakana HONJAN, 8 komada Veličine 12×12, Čvrste upijajući Kuhinjski Ručnici,

HRK 32.97

Obnovljeno

Dostupno za vašu narudžbu

【Tkanina】 Te ručnik od mikrovlakana izrađene od 80% poliestera i 20% poliamid, u kojima nema proteina, tako da oni ne hidrolizirani protein.Gustoća čišćenje tkanina od mikrovlakana iznosi 600 g/m2. 【Prednost】 Ova bodljikavo od mikrovlakana je bez mirisa, ne blijedi, možete ga objesiti, to se lako se čisti i dobro upija vodu.Osim toga, to je meka ručka, bez dlačica, bez dlačica, a vi možete odabrati boju predmeta koji vam se sviđa. 【Njega】 možete Ga brisati, kako ručno, tako i u automobilu.Temperatura tople vode ne smije prelaziti 140 ° c(60 ° c) i ne treba je miješati s drugom odjećom, kako bi se izbjeglo zapinjanje dlake i mrlje u operu.Ne preporučuje se omekšivač.Peglanje nije dopuštena, i to ne može da se osuši kroz kosu.Liniju bolje sušiti u hladu. 【Primjena】Ovu krpu od mikrovlakana mogu se koristiti kao višekratnu upotrebu sredstva za čišćenje salvete, kuhinjske salvete i kuhinjskih ručnika, to je super za bilo koji home pranje, sušenje ruku, maramice za prašinu, brisanje mrlja, pranje prozora, stolova, električnih aparata, staklene čaše i širok spektar kućnih poslova. 【Da dobijete】 : možete dobiti 7 komada salvete od mikrovlakana i 1 pakiranje kuhinjske ručnike od бамбукового briketi HONJAN.Veličina maramice za čišćenje od mikrovlakana iznosi 11,8"x 11,8", veličina ručnika od бамбукового briketi je 10,6"x 11,8", molimo vas, dozvoliti odstupanja od 0,8 inča prilikom ručnog rezanja.

Slični proizvodi u kategoriji

Ručnik od mikrovlakana u Ekonomskoj klasi 16 x 16 - 50 komada-za Višekratnu upotrebu Maramice za pranje, Obnovljeno
Ručnik od mikrovlakana u Ekonomskoj klasi 16 x 16 - 50 komada-za Višekratnu upotrebu Maramice za pranje,

Mikrovlakana,frotir.Koristite ih za stotine zadataka čišćenja, čak i za pranje automobila!Ove terry ručnik od mikrovlakana su idealni za svakodnevno čišćenje u vašem domu.Oni rade n

HRK 119.94